کدام یک از انواع دریچههای موجود در بازار برای تمامی ساختمانها مناسب هستند؟ هر کدام از دریچههای هوا در سیستم هوارسانی، خنکسازی و گرمایشی کارایی خاصی دارند. اما نقطه مشترک و متمایز در تمامی سیستمها استفاده از دریچه خطی برای تهویه، کانال کولر و سیستم حرارتی واحدهای ساختمانی مختلف است. با توجه به نوع آلیاژ مصرفی، زاویه ورود و خروج هوا به همراه محل نصب دریچه اسلات میتوان مدلهای زیادی از دریچه خطی تولید نمود. موسسه فنی مهندسی مشایخی پیشگام در تولید دریچه خطی و قابلیت نصب روی اسلوت ها است.
دریچههای هوا در انتهای سیستم انتقال هوای مطبوع، سرد یا گرم به محیط داخلی ساختمان نصب شده و وظیفه پخش یکدست جریان هوا را بر اساس مدل تیغه و پره خواهند داشت.دریچههای اسلات به سبب سادگی خاص و شکل تکرار شونده خود مزیت ویژهای در طراحی داخلی اتاقها داشته و با تغییر جهت پرههای آن شاهد تغییر جریان مسیر هوا در محیط خواهید بود. از کنار هم قرار گرفتن پرهها در دریچه اسلات خطوط پی در پی با شکاف ایجاد شده و به همین دلیل این نوع از دریچه را خطی یا اسلات نیز گویند.
نصب انواع دریچه اسلات در فضای داخلی ساختمان به بهبود شرایط زندگی اشخاص کمک نموده و مزیتهای زیر را برای ساکنین خواهد داشت:
دریچه خطی در انتهای سیستم هوارسانی پس از پلنیوم باکس قرار گرفته و وظیفه پخش جریان متناوب هوا را به عهده دارد. ابعاد کلی، طول تیغه، تعداد شیارها و اندازه هر کدام از مدلهای این نوع از دریچه هوا متغیر بوده و مشتری امکان ساخت سفارشی آن را دارد. کاربرد دریچه هوای خطی برای سیستم هوارسانی، سرمایشی و گرمایشی بوده و نصب آن در ساختمانهای با متراژ بالا مرسوم است.
سیستم سرمایش برخی از ساختمانها یکپارچه بوده و جهت پخش یکدست و مطبوع هوای خنک نیازمند وعی دریچه مخصوص مثل دریچه کولر خطی خواهند بود. شکل ممتد و ادامهدار شیارهای دریچه کولر نیز در افزایش نمای بصری محیط نقش ویژهای ایفا خواهند نمود.
جهت پخش بهتر و پرتاب بیشتر هوای خارج شده از دهانه دریچههای خطی نیازمند دمپر خواهید بود. برای نصب دمپر همراه دریچه خطی، باید از عمق مناسب پشت دریچه اطمینان حاصل نموده و سپس دمپر را نصب نمایید. مزیت استفاده از دمپر جلوگیری از ورود هرگونه هوای بیرون بههمراه گرد و غبار به محیط داخلی است. دریچه اسلات بدون دمپر نیز از عمومیترین انواع این دریچه بوده و مبین پلنیوم باکس و دریچه نیازی به دمپر نخواهد بود. موسسه فنی مهندسی مشایخی با دانش و فناروی خود قادر به تولید انواع این نوع دریچه های شده است.
دریچه آهنی خطی از ورقه روغنی یا گالوانیزه تهیه شده و با توجه به ضعف آن در برابر رطوبت بالا از قیمت کمتری برخوردار است. بسیاری از مسئولان ساختمانی جهت کاهش هزینهها از دریچه گالوانیزه خطی استفاده خواهند نمود. این دریچه در منطق با آب و هوای گرم و خشک هیچگونه ضعفی نداشته و با خیالی راحت میتوانید با کاهش هزینه تمام شده از دریچه آهنی خطی استفاده نمایید.
مجموعه تهویه نظری با استفاده از بهترین آلیاژهای موجود در کشور توان ساخت محصولات با کیفیت مناسب را دارد. قیمت هر کدام از انواع دریچههای خطی بر اساس: ابعاد، اندازه، تعداد اسلات، ضخامت بدنه و تعداد سفارش با یکدیگر متفاوت است. جهت کسب مشاوره رایگان برای انتخاب دریچه خطی مناسب با فضای داخلی محیط تحت ساخت و استعلام قیمت هر کدام از انواع دریچه کافی است با کارشناسان مجرب موسسه فنی مشایخی تماس بگیرد.
دریچه کولر آبی پرکاربرد ترین و اساسی ترین نوع از دریچه هایی است که در ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی به کار گرفته ...
نوع دیگر از دریچه های تنظیم هوا دریچه خطی می باشد. دریچه خطی از جنس های آلومینیومی، پلاسیتیکی و چوبی که در سه نوع ...
کدام یک از انواع دریچههای موجود در بازار برای تمامی ساختمانها مناسب هستند؟ هر کدام از دریچههای هوا در سیستم هوارسانی، خنکسازی ...
دریچه اسلوت در ساختارِسیستم تهویه مطبوع ،هم جهت دمشِ هوای کانالِ هوای رفت و هم جهت مکشِ هوای برگشت، مورد استفاده قرارمی گیرد. ...
چه استفاده ای دارند . فوق العاده 😍👏
امروزه دریچه های متنوعی امده ، دمتون گرم 🌻🌻