بنا به تبادل هوای داخل ساختمانها یا مکان های سربسته با هوای بیرون و ایجاد بالانس هوایی، میان فضای یرونی و داخلی، تعبیهی دریچه تامین هوای تازه در داخل و بیرون نمای ساختمان یا اتاقهای سربسته ضروری است. با توجه به الزام نظام مهندسی مبنی بر کاربرد دریچه تامین هوای تازه در ساختمان های مسکون، اداری، تجاری و صنعتی، شرکت فنی مهندسی مشایخی در راستای ایفای نقش در زمینه تولید محصولات مرتبط با صنعت تهویه مطبوع ، اقدام به تولید انواع دریچه تامین هوای تازه کرده است. دریچه تامین هوای تازه از سه نوع جنسِ آلومینیومی و پلاستیکی(پی وی سی) و چوبی تولید میگردد، که به شرح مشخصات فنی انواع دریچه تامین هوای تازه می نشینیم:
استفاده از دریچه طرح اسلیمی تامین هوای تازه با توجه به پیشرفت های روزافزون در زمینهی بهره وریِ بهینه از انرژی در صنعت ساختمان، استفاده از درب و پنجره های دوجداره برای همگان به امری ضروری و اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. از طرفی نیز نظر به این که در این روشهای نوین، سعی در انسداد منافذ و سوراخ های احتمالی در واحدهای مسکونی، تجاری و اداری ، موجب گردیده است که تبادل هوایی و دمایی بین فضای داخل و بیرونِ مکان های یاد شده توسط دریچه هوا به حداقل رسد. لذا با توجه به انسدادِ حداکثریِ منافذ عبور هوا از بیرون به داخل ، و از طرفی نیازِ تجهیزات گازسوز و ساکنین به اکسیژن، استفاده از دریچه تامین هوای تازه با توجه به مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان الزامی است. دریچه مشبک در انواع مختلف قابل تولید و عرضه است.
دریچه طرح اسلیمی تامین هوای تازه مقایسه با گریل های چهارطرفه:
دریچه طرح اسلیمی تامین هوای تازه تامین هوای تازه دارای گریلهای ۴ طرفه موازی است.هریک از این ترکیب گریلها بهیک سو(شمال، جنوب، شرق و غرب) است. این دریچه تامین هوای تازه در ابعادِ ۱۵×۱۵ ، ۲۰×۲۰ ، ۲۵×۲۵ و ۳۰×۳۰ به صورت استاندارد تولید میگردد. دریچه تامین هوای تازه پلاستیکی گریل دار ۴ طرفه، دارای نمای صاف است ولی پشت دریچه تامین هوای تازه دارای کلاف فرورونده در محل حفره نما است. دریچه تامین هوای تازه پلاستیکی گریل دارِ ۴ طرفه به وسیله پیچ که در روی نمای دریچه تامین هوای تازه تعبیه شده، در محل خود نصب میشود.