ساختار دریچه گرد جت نازل- سایز بزرگ (محوری که در وسط تیغه های موازی در دریچه جت نازل وجود دارد) باعث می شود هوای خروجی حداقل در بازه ی کمانی به میزان ۶۰ درجه به اطراف قابل پرتاب باشد.
پره ها و تیغه های متوالی و عمودی دریچه جت نازل در فواصل یکسان، باعث خروج و پرتاب هوا با بیشترین شتاب به محیط می شود.
دریچه گرد جت نازل- سایز بزرگ بوسیله پره ها و تیغه های متوالی و موازی هم به یک کانون متصل می باشند. این ویژگی باعث میشود بصورت متمرکز و نقطه ای ، انتقال هوا را در جهت های عمودی و افقی انجام شود. در نتیجه این قابلیت باعث می شود در محیط های وسیع با ارتفاع زیاد، بیشترین صرفه جویی در مصرف انرژی صورت بگیرد.
برای نصب دریچه های جت نازل از پیچ خودکار استفاده می گردد. جای پیچ (خزینه) قبل از اعمال پوشش رنگ روی قاب دریچه ایجاد میشود. برای اطمینان بیشتر توصیه میشود این دریچه روی قاب چوبی یا فلزی نصب شود. دلیل آن این است که اگر دریچه مستقیم روی گچ نصب شود به مرور زمان امکان لقی و شل شدن آن وجود دارد.
برای دریچه گرد جت نازل- سایز بزرگ روی دیوار های کاذب با مصالح خشک (کناف و …) نیز باید نکاتی رعایت شود. باید دقت شود که دور تا دور باز شوی دریچه از پروفیل های مخصوص سقف کاذب برای استحکام بیشتر و اتصال مطمئن دریچه به دیوار استفاده شود.