• تهران، پونک، عدل شمالی، بلوار کمالی جهاد، کوچه یکم، پلاک یکم، واحد اول
تلفن همراه
09121184963
تلفن دفتر
03136343448
ساعات کاری
شنبه تا پنجشنبه ۹ تا ۲۰

دریچه هواکش

متاسفانه محتوایی در این صفحه وجود ندارد. اگر دنبال چیزی هستید میتوانید از فرم جستجو زیر استفاده کنید.

دریچه هواکش یا به اصطلاح کانال هوا آخرین تجهیز از حلقه سیستم تهویه مطبوع و سیستم توزیع و انتقال هوا می باشد. هر چند در ظاهر، انتخاب دریچه امری ساده می نماید اما با کمی دقت به این مهم پی می بریم که انتخاب صحیح یک دریچه، کامل کننده حلقه پر پیچ و خم طراحی سیستم تهویه مطبوع است.

دریچه هوا چیست؟

دریچه هواکش به منظور تنظیم فشار هدایت هوای دستگاه های تهویه مطبوع مانند ایرواشر ها، هواکش های سانتریفیوژ، زنت ها، کولر های آبی، هواساز ها و فن کویل های آبی مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع دریچه هوا بر اساس جنس

دریچه های هوا از لحاظ جنس به سه دسته تقسیم می شوند:
  1. فلزی( آلومینیومی و آهنی): این نوع از دریچه ها در صنعت تهویه مطبوع کاربرد گسترده ای دارند و خود به بخش های مختلفی تقسیم می شوند.
  2. پلاستیکی: این نوع از دریچه ها به منظور هوارسانی در سیستم های مکنده و دمنده ای مانند هواساز، داکت، و کولر ها قابل استفاده است.
  3. چوبی (MDF) : این نوع از دریچه ها هم به منظور دهش هوا و هم به سبب مکمل نما در طراحی داخلی به کار می روند که ساختار اصلی آن ها از MDF است.

در زیر به دسته بندی دریچه هوای آلومینیومی می پردازیم.

۱٫ آلومینومی دیواری
۲٫ آلومینیومی خطی ( به سه صورت زاویه دار، کله قندی و اسلوت موجود است)
۳٫ آلومینیومی سقفی (به چهار صورت یک،دو،سه و چهارطرفه وجود دارد)
۴٫ آلومینیومی مشبک ( لانه زنبوری)
۵٫ آلومینیومی قوس دار ( به منظور زیبایی بیشتر در طراحی داخلی)
۶٫  آلومینیومی گرد ( شامل دریچه هوای گرد مشبک، جت نازل، کروی، سونایی و برجسته می باشد)
۷٫ آلومینیومی تایلی

دریچه هوا فلزی آلومینیومی

دریچه هوا آلومینیومی از کاربرد های وسیع این دریچه در تهویه مطبوع می باشد. پره های عبور هوا و فریم این دریچه از جنس آلومینیوم می باشد.

دریچه های هوای آلومینیومی شامل: دریچه هوا دیواری، دریچه هوای خطی، دریچه هوا سقفی، دریچه هوا ی مشبک، دریچه خورشیدی و دریچه تایلی میشود.

دریچه هوا دیواری

دریچه های دیواری مانند دریچه های چهار گوش دارای یک شبکه دمپر در لایه ی پشتی می باشد. این دریچه ها قابل تنظیم می باشند و می توان پره های آن ها را به جهت های مختلف تنظیم کرد. هوای خروجی در دریچه های هوا به کمک تیغه های عمومی و افقی درچه ها از مسیر های افقی و عمودی خارج می شوند.

 دریچه سقفی

هوا از این دریچه ها با سرعت مناسب به سطح  می رسد. دریچه های سقفی انواع مختلفی دارند: دریچه سقفی، دریچه سقفی چهارگوش یک طرفه، دریچه سقفی چهارگوش دو طرفه، دریچه سقفی چهارگوش سه طرفه، دریچه سقفی چهارگوش چهار طرفه می باشد.

دریچه خطی

دریچه هوا خطی به سه صورت دریچه هوا ی خطی کله قندی، طرح اسلوت و زاویه دار تقسیم می شود. این دریچه قابل نصب بر روی دیوار و زیر سقف می باشد.

دریچه هوا ی خطی زاویه دار از تیغه های موازی زاویهِ ۳۰ زاویه دار تشکیل شده است. دریچه هوای خطی کله قندی نیز از تیغه های T شکل تشکیل شده اند و دریچه هوای خطی طرح اسلوت نیز از تیغه های ضخیمِ T شکل که از تیغه های خطی کله قندی بزرگتر هستند تشکیل شده است.

دریچه هوا آلومینیومی مشبک

دریچه مشبک دارای ساختاری شبکه ای و شبیه به لانه زنبور است. این دریچه در رنگ ها و شکل های مختلفی تولید می شوند شامل چهارگوش، گرد، مثلثی میباشد و پره های آن قابل تنظیم می باشد. دریچه هوای مشبک بیشتر برای سیستم رفتِ هوا یا سیستمِ برگشتِ هوا استفاده میشود.

دریچه خورشیدی

از انواع دریچه های گرد می توان به دریچه های خورشیدی اشاره کرداین دریچه ها دارای اشکال مربعی هستند. داخل این صفحه ی مربع شکل با انواع اشکال مدورهندسی دکوراتیو تولید میشود. این نوع دریچه ها به دو صورت دریچه گرد خورشیدی و دریچه تایل (آرم استرانگ خورشیدی) است که به صورت فریم دار و بدون فریم تولید میشوند.

دریچه تایلی

دریچه تایلی مانند دریچه های سقفی می باشد و بصورت سقفی هوارسانی می کند. این نوع دریچه های هوا دارای انواع مختلفی میباشند مانند دریچه هوای مشبکِ یک، دو، سه و چهارطرفه تایلی، دریچه هوای گردِ ترکیبی بصورت تایلی، دریچه هوای چهارگوشِ ترکیبی بصورت تایلی، دریچه هوای یک، دو، سه و چهار طرفه تایلی می باشند و قابل نصب بر روی سقف های کاذب هستند.

نگاه کلی به دریچه هوا

طراح پس از صرف زمان بسیار و محاسبه بار های حرارتی و برودتی هر فضا و در نظرگیری ملاحظات فراوان در نهایت سیستم مورد نظر خود جهت تهویه هر فضا را انتخاب و طراحی می نماید. بر مبنای این طراحی، سیستم توزیع و انتقال هوا اجرا می شود. در مرحله آخر ، نتیجه و ثمره تمام این مشقات در دریچه توزیع هوا نمایان گر خواهد شد.

اهمیت انتخاب درست یک دریچه هوا

به فرض، اگر برای هوادهی به اشتباه از دریچه برگشت استفاده شود و یا برای انتقال هوا در ارتفاع زیاد ( مانند سقف سوله ها ) از دریچه هایی با پرتاب هوای پایین استفاده شود طبیعتا تمام تلاش های صورت گرفته بی اثر خواهند بود.

بنابراین ، انتخاب صحیح و اصولی دریچه تنظیم هوا ، یکی از مهم ترین پارامترهای سیستم انتقال هوا و به دنبال آن سیستم تهویه مطبوع می باشد که نباید از آن غفلت شود.

انواع دریچه هوا

دریچه تنظیم هوا در حالت کلی به چهار دسته دریچه هوای رفت، دریچه هوای برگشت، دریچه مکش (دریچه تخلیه هوا) و دریچه دسترسی (دریچه بازدید) تقسیم بندی می شوند.

نصب انواع دریچه هوا

هر محیط نیاز به هوارسانی دارد و به همین دلیل بعضی دریچه های هوا را در مقطع سقف و برخی دیگر را بر روی سطوح دیوار نصب می نمایند.

هنگام نصب دریچه تنظیم هوا یک سری نکات ضروری است.

  • دریچه تنظیم باید در هوای آزاد و خشک نصب گردد.
  • دریچه هوا باید جایی نصب شود که در فصول مختلف دسترسی به آن آسان باشد.
  • هوای ورودی و خروجی از سیستم تهویه توسط دریچه باید در امتداد طول محیط باشد
  • دریچه تنظیم و تهویه هوا باید در نمای ساختمان تاثیر مثبت داشته باشد و موجب زیبایی گردد

فروش، طراحی و ساخت دریچه هوا

فروش دریچه هوا و طراحی بهینه سیستم های توزیع هوا در کاربری های اداری ، تجاری ، مسکونی و صنعتی در شرکت فنی مهندسی مشایخی و توسط کارشناسان این مجموعه صورت می پذیرد.

در شرکت تولیدی مشایخی ، کارشناسان ما ، به دقت نیازهای پروژه شما را بررسی می کنند.صرف زمانی کافی برای بررسی نیاز های پروژه اعم از اندازه گیری ، مشاوره در انتخاب بهترین نوع دریچه ، هماهنگی زیر سازی کار با تولید و زمان تحویل دریچه ، هماهنگی اعزام نصاب و … از جمله وظایف روزمره کارشناسان ره سام است.سرعت در تولید ، دریچه با کیفیت ، قیمت رقابتی و شرایط پرداخت کاملا انعطاف پذیر از مزایای دیگر  شرکت مشایخی می باشد.

 قیمت دریچه هوا

با توجه به نوسانات قیمت در جامعه، امکان اعلام مبلغ دقیق وجود مدارد لذا جهت کسب اطلاع بیشتر از مشخصات و قیمت دریچه هوا با  تیم پشتیبانی ما تماس حاصل فرمایید.