• تهران، پونک، عدل شمالی، بلوار کمالی جهاد، کوچه یکم، پلاک یکم، واحد اول
تلفن همراه
09121184963
تلفن دفتر
03136343448
ساعات کاری
شنبه تا پنجشنبه ۹ تا ۲۰

دریچه گالوانیزه

دریچه تامین هوای تازه
  • ۲۰
  • دی
  • دریچه تامین هوای تازه

    دریچه تامین هوا برای استفاده از دریچه تامین هوای تازه در بازشوهای محاسبه شده برای تامین هوای احتراق ، باید با دریچه هایی روی ...

    ۲۰ دی ۱۴۰۱
    بدون دیدگاه
    دمپر ضد آتش بین کانالی
  • ۹
  • دی
  • دمپر ضد آتش بین کانالی

    دمپر ضد آتش بین کانالی(دمپر آتش دستی) کاربردی شبیه به دمپرهای آتش فیوزی دارند با این تفاوت که به جای مکانیزم فیوز و فنر برای بستن ...

    ۹ دی ۱۴۰۱
    بدون دیدگاه

    دریچه گالوانیزه چیست؟

    دریچه گالوانیزه یک لوله تو خالی است که هوای گرم و سرد را در ساختمان به گردش در می آورد و به پاکسازی هوا کمک می کند. این کانال در سیستم تهویه ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد و از ورق فلزی گالوانیزه با ضخامت های گوناگون تولید می شود.

    علت تولید کانال با این ماده اولیه قیمت ارزان، استحکام و مقاومت بالای کانال در برابر ضربه، خوردگی و پارگی است. کانال کشی کولر نیز مهمترین قسمت معماری هر ساختمان است که استفاده از کانال گالوانیزه در این زمینه رایج می باشد. البته کانال گالوانیزه تهویه با کانال گالوانیزه مخصوص کولر تفاوت دارد.

    اگر ساختمان شما قدیمی و فاقد کانال کشی مناسب برای سیستم های تهویه مطبوع است یا هنوز در خصوص نصب کانال برای کولر و سیستم های تهویه مطبوع ساختمانتان اقدام نکرده اید و تمایل دارید کانال کشی ساختمانتان با بهترین کیفیت انجام شود، مطالعه مطالب این مقاله به شما کمک کند تا با صرف کمترین وقت این امر را به سادگی تحقق بخشید و از هوای مطبوع ساختمانتان احساس رضایت کنید.

    جنس دریچه گالوانیزه

    همانطور که گفته شد و ازدریچه گالوانیزه نیز مشخص است، جنس این کانال ورق گالوانیزه است. اما با توجه به شرایط جوی و نوع کاربرد کانال برای جلوگیری از زنگ زدگی کانال هوا این کانال ها با فلزاتی مانند ورق استیل، آلومینیوم و … نیز ساخته می شوند.

    دریچه گالوانیزه شامل انواع مختلف چهار گوش، گرد معمولی فلنج دار، اسپیرال و … می باشد. ضمناً امکان تولید این کانال ها در ابعاد مختلف بسیار بزرگ و کوچکتر وجود دارد. در تولید کانال های بزرگ نسبت به کانال های کوچکتر از ورق گالوانیزه ضخیم تری استفاده می شود.

    کاربرد دریچه زباله

           
    دریچه گالوانیزه علاوه بر دریچه کولر و انواع سیستم های تهویه مطبوع در ساختمان کارخانجات، ورزشگاه ها، اماکن عمومی، طراحی داخلی بنا ها، راه سازی و ریل سازی، تخلیه بخار ها و گاز های سمی، انتقال پودر و دانه های غلات، دودکش موتور خانه ها و سیستم های شوتینگ زباله نیز کاربرد دارد. در مراکزی که به کانال های روکار یا اکسپوز احتیاج دارند مانند بیمارستان ها، استادیوم ها، آشپز خانه های صنعتی، سرویس های بهداشتی و … هم از کانال گالوانیزه استفاده می شود. البته در اینگونه موارد به علت ظاهر خوب دریچه گالوانیزه اسپیرال، بیشتر این نوع کانال مورد استفاده قرار می گیرد.

    دریچه گالوانیزه:
    ۱-دریچه هوا فلزی آلومینیومی:

    از جمله انواعِ مختلف دریچه هوا که در صنعت تهویه مطبوع کاربرد وسیعی دارد دریچه هوا آلومینیومی می باشد، که البته خودِ این نوع دریچه هوا نیز دارای کاربریهای متنوعی می باشد.

    دریچه هوا آلومینیومی دارای فریم و پرّه های عبور هوا و دمپر از جنس آلومینیوم می باشد.

    از جمله دریچه های هوای آلومینیومی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

    دریچه هوای صنعتی در ابعاد مورد نظر مشتری دریچه گالوانیزه دیواری طرح جدید
    دریچه هوادریچه گالوانیزه دیواری طرح جدید دارای فریم سه سانتی در حاشیه دریچه و تیغه های عمودی در لایه جلویی و تیغه های افقی در لایه وسط و یک شبکه دمپر در لایه ی پشتی می باشد.

    هوای عبوری از دریچه هوا آلومینیومی دیواری طرح جدید بوسیله تیغه های دمپر که در پشت آن تعبیه شده، تنظیم و یا مسدود می گردد.

    این تیغه های دمپر بوسیله اهرمی که بر روی فریم دریچه هوا نصب شده باز یا مسدود می شود.

    تیغه های عمودی و افقی دریچه هوا ی طرح جدید باعث می شود هوای خروجی از دریچه هوا در مسیرهای افقی(راست و چپ) و مسیرهای عمودی( بالا و پایین) قابل خروج می باشد.

    سطح دریچه هوا دریچه گالوانیزه طرح جدید بصورت پشت و رو با رنگ کوره ای در رنگ های گوناگون متناسب با رنگ محیط از جمله سفید، کرم و … قابل پوشش و ارایه می باشد.
    دریچه گالوانیزه مشبک:
    دریچه هوای مشبک دارای ساختاری شبکه ای و در اصطلاح لانه زنبوری دارد و به همین علت نام این نوع دریچه هوا را گاهی دریچه هوا ی مشبک نیز می نامند.زاویه ی شبکه های دریچه هوا مشبک عموماً بصورت صفردرجه و بصورت “روبروزن” مورد مصرف قرار می گیرد، اما قابل ذکر است در صورت نیاز به تقسیم و تعدیلِ هوا در دو ،سه یا چهار مسیر باشد، می توان شبکه های این نوع دریچه هوا را بر اساس نیاز به همان صورت که نیاز باشد تعبیه نمود.

    دریچه هوا ی مشبک را می شود هم بر روی دیوار و هم روی سقف و حتی بصورت تایلی در سقف کاذب تعبیه نمود.

    دریچه هوا ی مشبک برای مواردی مثل سیستم رفتِ هوا(دمندگی) یا سیستمِ برگشتِ هوا(مکندگی) موردِ مصرف دارد.

    درصورتیکه دریچه هوا ی مشبک برای سیستمِ رفتِ هوا(دمش) بکار رود می توان از دمپر برای کنترل یا انسدادِ مسیر هوا از دمپر استفاده نمود و در صورتیکه دریچه هوا برای سیستم برگشتِ هوا مورد مصرف قرار گیرد، عموماً نیازی به تعبیه ی دمپر بر روی دریچه هوا نمی باشد.

    برای پوشش سطح دریچه هوا ی مشبک از رنگ کوره ای استفاده می گردد.فریم دریچه هوای مشبک بطورِ عرفی بصورت سه سانتی می باشد اما درصورت لزوم و نیاز می توان از فریمِ پنج سانتی(فریمِ پهن) نیز استفاده نمود.
    دریچه گالوانیزه قوس دار:
    با توجه به نوع معماری و طراحیِ داخلیِ محیط ، گاهی اوقات نیاز به انواعِ دریچه های قوس دار و دکوراتیو امری ضروری می نماید. دریچه هوا ی قوس دار عموماً در طولِ خود بصورت قوسی طراحی می شوند ،اما درصورت نیاز دریچه هوا را بصورت عرضی نیز بصورت قوس دار می توان تولید نمود.همانطور که گفته شد بیشترین کاربردِ این نوع دریچه هوا برای ایجاد تناسب در نمایِ داخلی و زیباییِ مضاعف می باشد.
    دریچه گالوانیزه تایلی:
    دریچه هوای تایلی بطور کلی می تواند شاملِ انواعِ دریچه هوا باشد که در قالبِ یک ساختارِ واحد در حفره ی سه پَریِ سقف کاذب قابلِ تعبیه باشد. از جمله دریچه هایی که می شود آنها را بصورت تایلی استفاده نمود عبارتست از:
    دریچه هوا ی یک،دو،سه و چهارطرفه طرفه  تایلی.
    دریچه هوای مشبکِ یک،دو،سه و چهارطرفه تایلی.
    دریچه هوای چهارگوشِ ترکیبی بصورت تایلی.
    دریچه هوای گردِ ترکیبی بصورت تایلی.
    در صورتیکه میزانِ اِیر یا قوسِ دریچه هوا در طول یا عرضِ دریچه، بیش از حدِ متعارق نباشد می توان آنرا بصورتِ بادمپر نیز تولید نمود اما اگر کمانِ قوس بیش از حد باشد امکانِ ایجادِ شبکه های دمپر در پشتِ دریچه هوا ی قوس دار به حداقل می رسد.

    دریچه گالوانیزه دیواری با طرح جدید:
    این نوع دریچه هوا دارای فریم سه سانتی و همچنین دارای دمپرِ تنظیم هوا برای میزان هوای عبوری از دریچه هوا می باشد.

    نقاط اتصال قطعات دریچه هوا ی آلومینیومی بوسیله “نقطه جوش” در قسمتِ فریم ها به هم متصل می شوند.

    ددریچه گالوانیزه طرح جدید در قسمت جلوییِ بدنه خود، دارای تیغه های عمودی برای تعیین مسیر پرتاب هوا می باشد.

    نقاط جای پیچ دریچه هوا بر روی قسمتِ افقی یا عمودیِ فریم ها بوسیله پِرسهای مخصوص بصورتِ فابریک و قبل از عملیات رنگ کاری، حک می گردد.

    دریچه هوا ی آهنی را نیز می توان بصورتِ قوس دار( هم قوس در طول و هم قوس در عرض) تولید و عرضه نمود.